Professioneel

Altijd gepast en professioneel advies.

Flexibel

Het is namelijk jouw evenement!

Verrassend

Pech stroom weg?! Bij ons niet…

Van woorden

Licht en geluid is onze passie. Wij bespreken daarom graag persoonlijk de oneindige mogelijkheden. Natuurlijk horen we graag eerst van jou hoe jij jouw droomevenement / -feest voor je ziet. Hebben we alle wensen op een rij, dan maken we een schets. Deze schets houdt rekening met de inrichting van de locatie. Is de schets akkoord, dan maken wij een professionele tekening. Op deze manier zie je precies hoe het eruit komt te zien.

Naar daden

De professionele tekening zullen wij met trots delen. Kleine aanpassingen kunnen daarna nog doorgevoerd kunnen worden. Vanaf dat punt is het afwachten tot het evenement. Tussendoor zullen wij uiteraard nog altijd beschikbaar zijn voor vragen.

Optie: Lights on garantie!

Uniek in de markt bieden wij een ‘Lights on garantie’.

Mocht er dus een probleem in de energietoevoer zijn, dan laten wij je geen moment in het donker staan. Cruciale apparatuur zal altijd ongestoord verder werken. De lampen zullen gereduceerd blijven functioneren en ons podium organiseert automatisch een noodgeluidsset. Het gebruik van een microfoon is mogelijk in deze situatie zodat je jouw gasten eventueel te woord kan staan.

We laten niemand in het donker staan!